Så här fungerar Moxiam

Du sätter upp sensorerna hemma hos dig, en i varje rum samt en vid ytterdörren. Sensorerna och uppkoppling till internet gör så att Moxiam-appen får tillgång till kontinuerligt information. I händelse av att det sker förändringar i dina dagliga rutiner så får anhöriga notiser i telefonen. Även du kan gå in i Moxiam-appen för att ta del av informationen.

Moxiam använder så kallade algoritmer och är ett självlärande system. Eftersom varje individ är unik anpassar sig Moxiam tillsammans med sensorerna automatiskt efter ditt rörelsemönster. Efter ungefär två veckor har Moxiam lärt sig ditt rörelsemönster och hur dina vanor ser ut. På så sätt kan Moxiam skicka information till dina anhöriga om det skulle ske avvikelser i ditt rörelsemönster.

Informationens betydelse

Moxiam har tre olika statusnivåer som appen skickar en notis utefter: grön, gul och röd

Grön betyder att allt är normalt och det finns ingen anledning till att agera.
Gul
betyder att du bör ta kontakt och kontrollera att allt är som det ska.
Röd betyder att det är brådskande och att anhörig omedelbart skall ta kontakt för att se till att allt är som det ska och att användaren får den hjälp som behövs.

Moxiam-boxen

I Moxiam-boxen är en trådlös gateway för hemmabruk, rörelse-sensorer och en dörrsensor, som du kopplar upp till bostadens befintliga internet via en enkel installations-anvisning i Moxiam-appen.

Du som installerar Moxiam kan enkelt bjuda in anhöriga och nära vänner via Moxiam-appen, som skall ha tillgång till informationen i sina smartphones eller datorer. Vem och hur många som skall ha tillgång till informationen bestämmer du själv.

Lätt att komma i gång

Vi levererar boxen inom 3-5 arbetsdagar. Boxen innehåller allt du behöver: sensorer, gateway och kablar.

Installationen är enkel – bara 2 sladdar att koppla in utan verktyg.

Behöver du hjälp med installation? Vi samarbetar med Techbuddy om du behöver hjälp med att installera Moxiam. Klicka här för att boka en tekniker som kommer hem till dig och hjälper dig för 499 kr.

Vad säger våra kunder idag?

“Moxiam hjälper mig att bättre förstå hur min farbror mår”

John, 53, Stockholm

“Nu får jag mer kvalitetstid för att umgås med min mamma.”

Kajsa, 41, Göteborg

Vill du ta del av andras upplevelser och läsa om vad de tycker?

Här hittar du fler referenser