Skapa en tryggare vardag med Moxiam

På Moxiam vill vi att alla dagar för alla familjer ska vara enkla och trygga. Därför har vi tagit fram en app-baserad tjänst som dygnet runt hjälper både äldre och anhöriga till en tryggare, bättre och säkrare vardag.

Så funkar det

När du tecknat ett Moxiam-abonnemang och systemet är på plats, tar det endast två veckor för vårt system att lära sig en individs normala rörelsemönster. Läs mer om hur tjänsten installeras här.

Moxiam ansluter du enkelt till ditt internet. När du beställer ett Moxiam-abonnemang skickas ett paket med sensorer till dig – en sensor för varje rum samt ytterligare en sensor vid ytterdörren. Sensorerna monteras enkelt med självhäftande tejp så inga verktyg behövs. Du laddar enkelt ner Moxiam-appen och för att sedan följa instruktionerna  om hur du kommer igång.

vad kostar moxiam
Jag vill veta mer

Visa omtanke och skapa trygghet för dig själv och dina anhöriga – ta steget redan idag!

Varför är rörelsemönstret viktigt?

Händer det något avvikande, till exempel att personen i fråga har varit kvar längre än vanligt på en plats eller någon annan förändring i det normala sättet att röra på sig sker. Då meddelar Moxiam-appen notifikationer till anhöriga om att de vanliga rutinerna har förändrats. Förändringar som anhöriga inte får reda på annars. Anhöriga kan nu enkelt se efter att den äldre mår bra genom att ringa, göra ett besök, be grannen titta in eller någon annan åtgärd. På så sätt stärks dialogen upp mellan äldre och närstående samt förutsättningarna för en harmonisk tillvaro tryggas för alla.

Moxiam för en tryggare vardag för alla.

Vad säger våra kunder idag?

“Moxiam hjälper mig att bättre förstå hur min mamma mår”

John, 53, Stockholm

“Nu har jag fått mer kvalitetstid för att umgås med min mamma.”

Kajsa, 41, Göteborg

Vill du ta del av andras upplevelser och läsa om vad de tycker?

Här hittar du fler referenser +++

Så här fungerar Moxiam…

Systemet består av sensorer, en molntjänst och en mobil-app. Sensorerna känner av rörelser i hemmet och via Moxiams molntjänst jämförs rörelsemönstret med de vardagsrutiner som den boende normalt har. Du som anhörig kan via mobil-appen enkelt se om allt verkar normalt eller om det finns avvikelser.

Moxiam kan också med fördel delas med flera anhöriga, vänner eller eventuella vårdgivare. Läs mer…

Lätt att komma igång

Efter beställning sker leverans inom 3-5 arbetsdagar. Boxen innehåller allt du behöver: sensorer, gateway och kablar.

Installationen är enkel – bara 2 sladdar att koppla in och du behöver inga verktyg.